Canon EOS 750D / Rebel T6i / KISS X8i

alaTest har samlet og analysert 2003 anmeldelser av Canon EOS 750D / Rebel T6i / KISS X8i. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.6/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.3/5 for andre Digitale kompaktkameraer.

brukbarhet, pris, prestasjon, bildekvalitet, størrelse

batteri, blitz, kontrollpanel, optikk

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Digitale kompaktkameraer blir Canon EOS 750D / Rebel T6i / KISS X8i tildelt en total alaScore™ på 94/100 = Utmerket kvalitet.

Se alle Canon Digitalkameraer

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 2003 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Funksjoner

Viser 2 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 2 av 2 Vis tester: på Norge | på andre språk (1221)

Brukeranmeldelse (komplett.no)

Fantastisk kamera

 

Utrolig kvalitet på bildene, stativ er ett must og må kjøpes inn. I tillegg valgte jeg å kjøpe Canon EF-S 10-18mm F4.5-5.6 IS STM vidvinkelobjekt. Anbefales på det sterkeste. Overfører bildene til Ipod via Wifi, da Appel ikke har åpnet for NFC Fungerer...

Feb 2016

Brukeranmeldelse (komplett.no)

Fantastisk kamera

 

Fantastisk kamera med en uslåelig objektivpakke. Ekstrem fargegjengivelse og godt batteri, varer lenge selv med Livewiev og filming. Kamera tåler en støt, har mistet det i bakken (dessverre) men kun et overfladisk merke. Selv skjermen hold. Skjermen...

Aug 2015

Topp 5 Digitalkameraer