TomTom Go 520

alaTest har samlet og analysert 573 anmeldelser av TomTom Go 520. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.4/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 3.9/5 for andre GPS.

brukbarhet, prestasjon, størrelse, skjerm, kart

minne

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre GPS blir TomTom Go 520 tildelt en total alaScore™ på 93/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 573 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (556)

Ekspertanmeldelse av : Fredrik Fornes (itpro.no)

Alt hva du begjærer - og litt til

 

TomTom GO 520 er den ultimate GPS-en, som ikke bare gir deg god navigasjon, men også en utrolig fin brukeropplevelse generelt.

Musikkspiller, fotogalleri og dokumentleser ; Veldig fine og oversiktlige menyer ; FM-transmitter ; Laderen (dock) ; Masse mindre funksjoner, som løfter brukeropplevelsen

Ingen TMC

TomTom GO 520 er den ultimate GPS-en ? den inneholder alt hva du begjærer av navigasjonsfunksjoner ? og litt til. Det eneste den mangler er støtte for TMC - men vi er allikevel så begeistret over denne enheten, at vi ikke kan la vær å gi den 6-er. Løp...

Des 2007