Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision

Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision
alaScore 91

7 tester

Jul 2022

  • Negativt

Vi har samlet og analysert 2 eksperttester og 5 brukeranmeldelser fra internasjonale kilder. Eksperter evaluere dette produkt med 65/100 og brukere med 100/100. Gjennomsnittlig testdato er 11-12-2015. Vi har sammenlignet denne anmeldelse med 136146 anmeldelser fra andre Hårfjerning. alaScore™ for dette produkt er 91/100 = Utmerket. Senest oppdatert: 04-07-2022

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 7 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Anmeldelsesrangering

  (83% av anmeldelser)
Viser alle 5 stjernede anmeldelser
  (ingen anmeldelser)
 
  (17% av anmeldelser)
Viser alle 3 stjernede anmeldelser
  (ingen anmeldelser)
 
  (ingen anmeldelser)
 

Funksjoner

Viser 7 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 7 av 7 Vis tester: på Norge | på andre språk

Ekspertanmeldelse av (channel5.com)

Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision

 

The Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision uses four lightweight titanium-coated blades and has a lubricating strip with Aloe Vera, Vitamin E and ProB-5 for improved skin comfort. There's also a titanium-coated blade on the back for sideburn...

Nov 2008

Ekspertanmeldelse av : Råd & Rön (radron.se)

Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision

 

"The best a man can get!”, påstår reklamen. Rakhyvlarna med flera blad får också överlag bra betyg. Men engångshyvlar kan vara rent bedrövligt dåliga.

Brukeranmeldelse (superdrug.com)

Good

 

Pretty good shave definitely be using this shaver againnn

Okt 2017

Brukeranmeldelse (superdrug.com)

Excellent Product but LOUSY customer service

 

I have used this product for many years I tried to contact your customer service department despite 4 messages no one replied to me and still they ignore my calls and messages

Sep 2017

Brukeranmeldelse (superdrug.com)

Very good

 

We bought it as a Christmas present for my son he had the razor before but the trim had gone blunt as he uses it about 3 times a week

Feb 2017

Brukeranmeldelse (superdrug.com)

effortless shaving

 

I have used the quattro system for many years it provides an effortless shave without cuts or scratches using oils, creams, gels or soap. Its body is good to hold, ascetically pleasing, the mirror retainer is very useful and the integral trimmer is...

Feb 2017

Brukeranmeldelse (superdrug.com)

Superb craftsmanship

 

One can do better than best and yet, WS has done it again.

Feb 2017

Prissammenligning for Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision

  Lager     Pris

OBS: Vennligst kontroller pris- og produktinformasjon med forhandleren.