Motorola Edge 30 Ultra / Motorola Edge X

Motorola Edge 30 Ultra / Motorola Edge X
alaScore 97

26 tester

Nov 2022

alaTest har samlet og analysert 26 anmeldelser av Motorola Edge 30 Ultra / Motorola Edge X. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.3/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.1/5 for andre Mobiltelefoner.

prestasjon, kamera, skjerm, pris, design

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Mobiltelefoner blir Motorola Edge 30 Ultra / Motorola Edge X tildelt en total alaScore™ på 97/100 = Utmerket kvalitet.

Se alle Motorola Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 26 anmeldelser)

Produkttester  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (25)

Ekspertanmeldelse av : Peter Gotschalk (lydogbilde.no)

TEST: Motorola Edge 30 Ultra – Ultragod?

 

Motorola Edge 30 Ultra er det mest ambisiøse produktet fra den kinesiske mobilprodusenten til dags dato. Og mobilen lever (nesten) opp til forventningene.

Blant de raskeste mobilene vi har testet. Dessuten lang batteritid og lynrask lading. I tillegg kommer fantastisk skjermkvalitet med 144 Hz oppdateringsfrekvens. Designen er elegant og robust på samme tid.

Det er blitt gjort kompromisser for å holde prisen nede, og derfor må mobilen nøye seg med IP52-sertifisering og glassbeskyttelse med Gorilla Glass 5. OLED-panelet hadde også fortjent en høyere oppløsning enn FHD+. Det største problemet er imidlertid...

Nov 2022