Sony Xperia 1

alaTest har samlet og analysert 55 anmeldelser av Sony Xperia 1. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.1/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.1/5 for andre Mobiltelefoner.

skjerm, prestasjon, design, brukbarhet, stabilitet

batteri

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Mobiltelefoner blir Sony Xperia 1 tildelt en total alaScore™ på 93/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 55 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (41)

Ekspertanmeldelse av : Peter Gotschalk (lydogbilde.no)

TEST: Sony Xperia 1 - Kino i lommen | Lyd & Bilde

 

Sony Xperia 1 er en ny start for Sony, som har lagt spesiell vekt på skjerm og kamera. Men kan de slå de store konkurrentene? Få svaret her.

Høyoppløst OLED-skjerm i 21:9-format er blant de beste på markedet og gir mobil kinofølelse. Dessuten glimrende lyd med hodetelefoner og høy ytelse.

21:9-formatet gir sorte kanter på en del videoformat. Kameraet har blant annet problemer med eksponering i visse situasjoner, og lyden i de innebygde høyttalerne er litt tynn.

Jun 2019

Prissammenligning for Sony Xperia 1

  Lager     Pris

OBS: Vennligst kontroller pris- og produktinformasjon med forhandleren.