Sony Xperia 5 IV

alaTest har samlet og analysert 42 anmeldelser av Sony Xperia 5 IV. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.2/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.1/5 for andre Mobiltelefoner.

batteri, kamera, skjerm, portabilitet, design

pris

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Mobiltelefoner blir Sony Xperia 5 IV tildelt en total alaScore™ på 94/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 42 anmeldelser)

Produkttester  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (41)

Ekspertanmeldelse av : Peter Gotschalk (lydogbilde.no)

TEST: Sony Xperia 5 IV – Kompakt toppmobil til kameraentusiaster

 

Sony Xperia 5 IV er en av de få kompakte mobilene i premiumklassen på markedet. Den er fremragende, men på enkelte punkter treffer ikke Sony helt.

Glimrende kameramobil for semiprofesjonelle. Dessuten OLED-skjerm i 21:9-format, som nå er blitt mer lyssterk. I tillegg kommer kompakt format og dedikert kameraknapp samt hurtig prosessor og trådløs lading.

Mobilen blir ekstremt varm når den presses. Kameraet mangler Xperia-seriens tradisjonelle periskopteknologi i telelinsen.

Sep 2022