Logitech M330 Silent PLUS (910-0049)

alaTest har samlet og analysert 174 anmeldelser fra magasiner og websider.

brukbarhet, størrelse, pris, design, konstruksjon

Gjennomsnittlig så rangerte brukerne dette produktet 90/100 og eksperter vurdere dette produktet 88/100.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 174 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 174 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 10 av 174 Vis tester: på Norge | på andre språk

Ekspertanmeldelse av : Sean Keach (trustedreviews.com)

Logitech M330 Silent Plus

 

There was a time when human labour could be measured by the crack of a pick-axe or the clang of a hammer. In 2016, we sound out our toil with the humble click of a computer mouse. All day, every day, we clack-clack-clack at our desks, churning out...

An overpriced office mouse for all but the most click-fearing users.

Nov 2016

Ekspertanmeldelse av : Goran Popadic (ereviews.dk)

Test: Logitech M330 Silent mouse

 

Hvis man enten har siddet på et åbent kontor eller i andre situationer, hvor der har været andre computerbrugere omkring en, så kan det være

Nærmest lydløs at bruge ; God pasform (højre hånd) ; Flot design

Ingen genvejsknapper

Nov 2016

Ekspertanmeldelse av : {'type': 'http://schema.org/Person', 'properties': (pcforalla.idg.se)

Test: Logitech M220 Silent och M330 Silent Plus

 

Stör du dig på irriterande högljudda musklick? Inte vi heller, men för den som gör det finns nu en lösning. Vi har testat den tysta musen Logitech M330 Silent Plus.

Ganska tysta knappar ; Inte alltför dyr

Inte så tyst rullhjul ; ”Bara” standardknappar ; Liten i måtten ; Endast för högerhand

Omdöme, fakta och betyg

Jan 2017

Ekspertanmeldelse av : Łukasz Kotkowski (spidersweb.pl)

Logitech M330 Silent Plus, czyli myszka, której… nie słychać. Wcale

 

Z monitorami jest jak z pecetami. Globalna sprzedaż kurczy się niemal wszędzie, prócz jednego segmentu – modeli dla graczy. Nic dziwnego, że Samsung właśnie dla nich ma coś specjalnego.

Jeśli więc szukasz monitora, który nie zawiedzie cię w żadnej grze, a nie będzie przy okazji raził oczu nachalną estetyką – Samsung C24FG70 zdecydowanie wart jest uwagi.

Des 2016

Ekspertanmeldelse av : Christian Slot (kotimikro.fi)

Logitech M330 Silent Plus

 

Logitechin hiljainen hiiri on käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa.

Logitech M330 Silent Plus on käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa, ergonomisesti muotoiltu ja lähes äänetön. Peukalopainikkeiden käytttäjä nuolee näppejään.

Nov 2016

Ekspertanmeldelse av : Markus Dahlberg (pctidningen.se)

Logitech M330 Silent Mouse Plus

 

M330 är en välgjord och extremt tyst trådlös mus

Logitech har byggt en mus som inte märks. Den är tyst, anonym och riktigt bra.

Okt 2016

goud award voor de Logitech M330 Silent Plus Mouse

Ekspertanmeldelse av : Arjan Olsder (gadgetgear.nl)

Review: Logitech M330 Silent Plus Mouse

 

Afgelopen week wierpen we al een blik op de M220 Silent muis van Logitech . De instapmuis uit de nieuwe Silent lijn van het merk. Met de M330 Silent Plus praten we over een meer premium model. Een betere sensor en een groter oppervlak onder de hand.

Zeer lange accuduur ; Prima steun voor een middenformaat muis ; Heerlijk stil in gebruik ; Handige opbergplaats voor de dongel

Ik heb grote handen en dan is de Logitech Silent Plus echt wel aan te raden boven de M220 Silent. Je krijgt gewoon veel meer steun. Bovendien is de muis gemakkelijk mee te nemen. De stilte tijdens het werken met deze muis is heel bijzonder om te...

Sep 2016

Brukeranmeldelse (very.co.uk)

Great buy

 

Excellent mouse, worth every penny! I bought it almost a month ago and I am very happy with this purchase. It is really silent, comfortable to hold in hand, precise and easy to use.

Feb 2019

Brukeranmeldelse (very.co.uk)

Excellent item

 

Excellent item highly recommended would definitely buy another

Okt 2017

Brukeranmeldelse (tweakers.net)

Logitech M330 Silent Plus Zwart review door Stylus

 

Mooi midden maatje ; Zachte 'klik' ; Kwaliteit zoals je van Logitech kan verwachten

Scroll weerstand

Fijne en compacte muis. Klikt zacht en doet het werk uitstekend.

Apr 2017

Prissammenligning for Logitech M330 Silent PLUS (910-0049)

Ingen priser funnet for dette produktet.