Nintendo 3DS

alaTest har samlet og analysert 4918 anmeldelser av Nintendo 3DS. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.4/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.3/5 for andre Spillkonsoller.

brukbarhet, design, størrelse, pris, stabilitet

tilkoblinger

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Spillkonsoller blir Nintendo 3DS tildelt en total alaScore™ på 96/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 4918 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 3 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 3 av 3 Vis tester: på Norge | på andre språk (1823)

Ekspertanmeldelse av : Elisabeth A. Hersvik (lydogbilde.no)

Nintendo 3DS

 

Nintendo 3DS er endelig sluppet på markedet til både barn og voksnes store glede. Som første konsoll som kjører 3D teknologien uten å måtte behøve å bruke briller.

Konklusjon Nintendo 3DS gir oss en helt ny måte å spille på, og en fantastisk god spillopplevelse! Gode spill, varierte muligheter og en godtebutikk av en releaseliste er Nintendos oppskrift på året store suksess!

Mai 2011

Ekspertanmeldelse av : Redaksjonen (teknofil.no)

Nintendo 3DS - Et utmerket leketøy

 

Ha det moro i 3D, så lenge batteriet varer.

Etter å ha lekt meg med 3DS i noen uker er det trygt å kunne skrive at konsollen innfrir – i hvert fall mine forventninger. 3D-effekten borger for mye moro, både når det gjelder kreativt innhold og de mange spillene som etter hvert vil oversvømme...

Mar 2011

Brukeranmeldelse (lefdal.com)

For alle fans av Nintendo

 

Glimrende verdi for pengene, med grei lyd og stilig design. Disse kan brukes av alle, men bør kanskje anbefales først fra ca. 9 - 10 års alder pga. litt store ørepropper. For alle barn ( og voksne ) som liker Mario og vennene hans! Også fine til...

Okt 2013