Nintendo DS

alaTest har samlet og analysert 3393 anmeldelser av Nintendo DS. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.3/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.3/5 for andre Spillkonsoller.

brukbarhet, pris, portabilitet, design, størrelse

stabilitet

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Spillkonsoller blir Nintendo DS tildelt en total alaScore™ på 92/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 3393 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (1143)

Ekspertanmeldelse av : Stian Pedersen (itpro.no)

Nintendo DS

 

Omsider. Nesten 4 år etter Game Boy Advance og to år etter GBA SP kan Nintendo lansere sin nye håndholdte konsoll - Nintendo DS - her i Europa. Konsollen har jo allerede vært ute i noen måneder i Japan og USA, og mange har kanskje importert derifra for...

To skjermer.- Touch-skjerm.- Solid kvalitet.- Billigere enn Sony PSP.

En del under Sony PSP teknisk.- Ikke så stort spillutvalg akuratt nå.

Nintendo DS tar flere store skritt fra det som tidligere var vanlig innenfor bærbart spilling, og har absolutt forholdene til rette for at den skal slå skikkelig an. Med grafikk på samme nivå som N64 og to skarpe og lyse skjermer er forholdene til...

Apr 2005

Product Specifications

Walk with me! er et nytt spill i Nintendos Touch! Generations-serie og hjelper deg med å skape en god spaservane. En god og aktiv gårutine ansees som en viktig del av en velbalansert og sunn livsstil. Nå kan Nintendos Walk with me! hjelpe deg å komme igang med en god spaservane som du kan sammenligne med venner, familie eller til og med kjæledyret, samt se hvordan du kan sammenlignes med spaserglade mennesker fra hele verden! Dette livsstilsprogrammet er designet eksklusivt for Nintendo DS og det følger med to spesielt designede pedometere kalt Activity Meters som måler hvor mange skritt du går hver dag. Activity Meter er lite og beleilig og passer lett ned i sekken eller lommen når du er ute og spaserer og måler aktiviteten din gjennom dagen. Du kan sette deg daglige mål med en standard på 3000 skritt som kan økes hver dag for å passe aktivitetsnivået ditt. Dataen som samles inn av Activity Meter blir lagret i syv dager og kan enkelt overføres til din Nintendo DS slik at du kan følge med på framgangen din. Bare pek Activity Meter mot Nintendo DS'en som en fjernkontroll og med et enkelt klikk på knappen så overfører du dataen via infrarødt signal. Du kan lagre data for opp til fire brukere slik at du kan sammenligne aktiviteten din med andre familiemedlemmer eller venner - du kan til og med sammenligne deg med familiens hund! Walk with me! inneholder også en rekke artige minispill som motiverer deg til å gå. Du kan bruke de samlede skrittene dine til å låse opp nyttig informasjon, skape bilder og finne ut hvor mye elektrisk energi som dagens spasering har generert. Ved hjelp av Nintendo Wi-Fi Connection kan du sende inn skrittdataen din og sammenligne deg med mennesker fra hele verden og du finner også to artige måter å bringe spaservanen din til live: Space Journey: Du kan poste skrittdataen din som kombineres med brukere fra hele verden og skape en verdensskritteller. Denne bukes til å skape en virtuell spasertur gjennom solsystemet. Avstanden mellom planetene har blitt regnet ut i skritt og du kan se hvordan du og andre ligger an på ferden gjennom verdensrommet. World Ranking: Hver søndag blir skrittrangeringen for alle brukerne oppdatert globalt med en daglig ranking som dekker totale skritt, høyeste skrittantall i verden og forrige ukes resultater. Alle som oppdaterer spillet sitt kan nå se verdens høyest rangerte spillere og hvor langt de har gått. Walk with me! er enkelt å bruke og lar deg gjøre noe av din daglige spaservane samt hjelpe deg mot en sunnere livsstil. Du kan også koble deg til Wii og laste ned Mii-karakterer som kan representere deg i spillet. Inkluderer to Activity Meter (skritteller).

Display (projektor)

Diagonal st:3in
Diagonal størrelse:3in
Diagonalst:7.6cm
Fargest:18-bits farge
Fargestøtte:18-bits farge
Teknologi:TFT aktiv matrise
Type:LCD-skjerm
Utgang Type:Farge

Diverse

Pakketype:Løsvekt

Inn-enhet

Type:Fireveis krysstastatur

Lydutgang

Lydmodus:Stereo

Modem

Type:Ingen

NONE_GROUP

St:14.8cm / 2.8cm / 275g / 8.5cm

Programvare

Antall lisenser:1 bruker
Kategori:Internett- og kommunikasjonsapplikasjoner/Spill
Lisenskategori:Shrinkwrap
Lisensprissetting:Standard
Lisenstype:Full pakke
Spillkonsollkompatibilitet:Nintendo DS
Underkategori:Internett og kommunikasjon - browser / suite/Spill - blandet / underholding / undervisning

Spill

Elementer:Blandet - barn / barnespill og underholdning
Maks. antall spillere:4
PEGI-klasse:3+

Spillkonsoll

Fargest:Farge
Fargestøtte:Farge
Navn:Nintendo DS
Produktformfaktor:H
Type:H

Størrelser og vekt

Bredde:14.8cm
Dybde:2.8cm
Høyde:8.5cm
Vekt:275g

Topptekst

Kompatibilitet:Spillkonsoll
Modell:Do you know your walking routine?/DS/DS nintendogs pak Labrador & Friends/Lite
Pakket mengde:1
Produktserie:Nintendo/Nintendo DS Browser/Walk with me!
Produsent:Nintendo

Videoutgang

St:2D/3D grafikkakselerasjon
Støtte for 2D/3D grafikk:2D/3D grafikkakselerasjon