Nintendo DS

alaTest har samlet og analysert 3391 anmeldelser av Nintendo DS. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.3/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.3/5 for andre Spillkonsoller.

brukbarhet, pris, portabilitet, design, størrelse

stabilitet

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Spillkonsoller blir Nintendo DS tildelt en total alaScore™ på 92/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 3391 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (1141)

Ekspertanmeldelse av : Stian Pedersen (itpro.no)

Nintendo DS

 

Omsider. Nesten 4 år etter Game Boy Advance og to år etter GBA SP kan Nintendo lansere sin nye håndholdte konsoll - Nintendo DS - her i Europa. Konsollen har jo allerede vært ute i noen måneder i Japan og USA, og mange har kanskje importert derifra for...

To skjermer.- Touch-skjerm.- Solid kvalitet.- Billigere enn Sony PSP.

En del under Sony PSP teknisk.- Ikke så stort spillutvalg akuratt nå.

Nintendo DS tar flere store skritt fra det som tidligere var vanlig innenfor bærbart spilling, og har absolutt forholdene til rette for at den skal slå skikkelig an. Med grafikk på samme nivå som N64 og to skarpe og lyse skjermer er forholdene til...

Apr 2005