Nintendo Wii

alaTest har samlet og analysert 6331 anmeldelser av Nintendo Wii. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.4/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.3/5 for andre Spillkonsoller.

brukbarhet, portabilitet, størrelse, design

stabilitet

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Spillkonsoller blir Nintendo Wii tildelt en total alaScore™ på 91/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 6331 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 4 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 4 av 4 Vis tester: på Norge | på andre språk (4990)

Brukeranmeldelse (prisguide.no.reviews)

Nintendo Wii

 

Wii er best! wii er den ultimate spill opplevelsen!

kontrollen. du styrer nå med å bevege håndkontrolleren

ikke dvd kompitabel

Des 2009

Brukeranmeldelse (prisguide.no.reviews)

Nintendo Wii

 

Gøy de første 2-3 dagene Kjøpte denne til jul. Den var gøyal de første par dagene, men siden det har den bare støvet ned. Hender vel at jeg har slått den på av og til, for å teste nye spill, men syns bare ikke at det er noe særlig kjekt å spille Wii....

Du får beveget armenerelativt billig i anskaffelseHar SD minnekortinngang

Elendig maskinvareSvak internettleserKun gøy de første par dagene

Des 2009

Brukeranmeldelse (prisguide.no.reviews)

Nintendo Wii

 

Nintendo Wii anbefales! Nintendo Wii er en konsoll som passer til alle aldere. Den er perfekt til familie bruk. Den kan kansje virke litt barnslig pga. grafikken til de fleste spillene, men den er fantastisk. Løp å kjøp!

Liten maskin ; tar lite plass.En helt ny spillopplevelseMange oppfølgere til klassiske spill:ZeldaMarioSuper Smash =)Bare de 3 spillene er grunn selv til å kjøpe Wii

Fjernkontrollen kan fort bli ødelagt.Blir fort varm.Man må ha god plass.Fjernkontrollen trenger batteri. (ikke oppladbar)

Nov 2009

Brukeranmeldelse (prisguide.no.reviews)

Nintendo Wii

 

Nintendo Wii Nintendo Wii er en utrolig god maskin. Man lever seg skikkelig inn i spillene å passer for folk i alle aldre!

Liten å lekker!Bråker ikke

Lite minne

Mar 2007