Apple iPad 2 (2nd gen 2011)

alaTest har samlet og analysert 16537 anmeldelser fra magasiner og websider.

brukbarhet, prestasjon, portabilitet, skjerm, design

kamera, lagring, tilkoblinger

Gjennomsnittlig så rangerte brukerne dette produktet 89/100 og eksperter vurdere dette produktet 84/100.

Se alle Apple Tablet Computers

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 16537 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 16 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 10 av 16 Vis tester: på Norge | på andre språk (8817)

Ekspertanmeldelse av : Gisle Orlund (lydogbilde.no)

Apple iPad2

 

iPad 2 er ikke en revolusjon i forhold til den forrige, heller en evolusjon, og det er helt greit.

Meget godt brukergrensesnitt ; God skjerm og god grafikk

Lukket system med få tilkoblinger ; Elendig kamera

Det er mulig konkurransen hardner til og konkurrentene begynner å ta innpå, men vi holder likevel en knapp på Apple iPad 2. Det er bare å håpe at konkurranse fører til en masse positiv utvikling både fra Apple og konkurrentene. Det er noe brukerne vil...

Jun 2011

Ekspertanmeldelse av : Lasse Svendsen (lydogbilde.no)

iPad 2

 

Den første iPad-en ble nærmest revet ut av butikkhyllene i fjor. Den nye iPad 2 kommer til å lage svimerker i hyllene.

Betjeningsvennlighet ; Meget god grafikkytelse ; Kamera med videoopptak

SD/microSD mangler ; Lav kameraoppløsning ; Ingen USB eller Thunderbolt

Tenker man på å kjøpe nettbrett, er det iPad 2 man skal ha. Det eneste som ikke er sikkert, er hvilken versjon. Med mindre man allerede har den originale iPad-en. Da er det ikke mange grunner til å bytte til iPad 2. Hvis man ikke er en ihuga...

Mai 2011

Ekspertanmeldelse av : klaus (aftenposten.no)

Alt på ett brett

 

Nettsurfing, e-post, spill og filmtitting, på toget, flyplassen, café eller i sofakroken. Det meste er mulig med et surfebrett.

Des 2011

Ekspertanmeldelse av : klaus (aftenposten.no)

Elegant råtass

 

Elegant brukervennlighet med de fleste muligheter. Lite å utsette på selve brettet. Man må imidlertid tåle å være ”gift med” Apple.

Nydelig design ; Stor og grei skjerm ; Super til spill, film og underholdning

Skjermen kunne hatt bedre oppløsning ; Proprietære og delvis låste løsninger ; Høy pris

Uansett - iPad gir en suverent silkemyk brukeropplevelse, selv om man altså må tåle å være "gift med" Apple med hensyn til valg som er gjort fore en, filtyper og innholdsbutikker man kan benytte.

Nov 2011

Ekspertanmeldelse av : amobil.no (amobil.no)

Apple iPad 2 16GB 3G

 

Utseendemessig har iPad 2 mye til felles med den første utgaven. Her finner du en skjerm på 9,7 tommer, omgitt av en ramme i enten sort eller hvitt. Baksiden er i grå aluminium.

Svært rask

Proprietær ladeløsning

Sep 2011

Ekspertanmeldelse av : Kirsti Østvang (pcworld.no)

TEST: iPad 2 - hvor mye bedre?

 

Apple følger opp iPad med en tynnere, lettere og raskere versjon. Her er vår grundige test.

Tynnere og slankere design. Raskere prosessor og grafikk. Utmerket batterilevetid. Smart deksel. HDMI-kabel. Ny modell til samme pris. App Store-utvalget

Skjermen ikke like skarp som iPhone 4, og den kunne godt hatt høyere oppløsning også. Dårlig kamera. Mangler Flash. Krever tilbehør for HDMI, SD og usb

En liten detalj som vil spille inn for hvorvidt du går for 3G eller ei: Innebygget GPS i 3G-variantene. Det er en god grunn for dette: Apples iOS-enheter benytter seg av såkalt assistert GPS, noe som drastisk minsker tiden det tar for enhetene å...

Apr 2011

Ekspertanmeldelse av : Finn Jarle Kvalheim (akam.no)

iPad 2 suser forbi konkurrentene

 

Apple leder an med det foreløpig raskeste og tynneste nettbrettet.

Svært rask; Enkel i bruk; Tynt; Meget god batteritid; Velfylt applikasjonsbutikk; Super til spill; Raskere oppstart av apps; Utbyggingsmuligheter med tilbehør

Proprietær ladeløsning; Bundet til iTunes; Mangler Flash; Apple bestemmer

Mediehuset Tek har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder vi lenker til.

Mar 2011

Ekspertanmeldelse av : Finn Jarle Kvalheim (mobilen.no)

iPad 2 suser forbi konkurrentene

 

Apple leder an med det foreløpig raskeste og tynneste nettbrettet.

Svært rask ; Enkel i bruk ; Tynt ; Meget god batteritid ; Velfylt applikasjonsbutikk ; Super til spill ; Raskere oppstart av apps ; Utbyggingsmuligheter med tilbehør

Proprietær ladeløsning ; Bundet til iTunes ; Mangler Flash ; Apple bestemmer

Apple er først på markedet med det vi vil kalle andre generasjon nettbrett. I dette ligger heftigere spesifikasjoner, færre åpenbare mangler og gjerne en mer raffinert design.

Mar 2011

Ekspertanmeldelse av : Finn Jarle Kvalheim (teknofil.no)

Apple iPad 2

 

Apple leder an med det foreløpig raskeste og tynneste nettbrettet.

Svært rask, Enkel i bruk, Tynt, Meget god batteritid, Velfylt applikasjonsbutikk, Super til spill, Raskere oppstart av apps, Utbyggingsmuligheter med tilbehør

Proprietær ladeløsning, Bundet til iTunes, Mangler Flash, Apple bestemmer

Nærmeste konkurrent er fortsatt Samsungs nettbrett Galaxy Tab. Dette har gått vesentlig ned i pris siden vi testet det, men det er ikke betydelig billigere enn billigste iPad 2.

Mar 2011

Ekspertanmeldelse av : Brynjulf Blix (dinside.no)

iPad 2

 

Da har vi fått iPad 2 i hus, hvor mye bedre er den?

Det smarteste, mest elegante og mest brukervennlige nettbrettet på markedet i dag. Glimrende ytelse og utrolig allsidig med over 65 000 apper å velge mellom. Men 6-eren betyr ikke at den er helt perfekt

Fremdeles kan iPad bli enda bedre. Det elegante og brukervennlige strekker seg ikke helt fram til tilkobling og tilpasning. Vi hadde ønsket oss integrert USB, HDMI og gjerne en plass til micro-SD kort, pluss enklere håndtering av dataoverføring mellom...

Noen av justeringene gir bedre bruksegenskaper, som den flate baksiden og en mer behagelig avrundet sideprofil. Dekselet med magnetfeste bidrar også til bedre brukervennlighet

Mar 2011
1
2