Canon Legria / IVIS / Vixia HF M56

alaTest har samlet og analysert 90 anmeldelser av Canon Legria / IVIS / Vixia HF M56. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.4/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

brukbarhet, design, konstruksjon, portabilitet, batteri

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir Canon Legria / IVIS / Vixia HF M56 tildelt en total alaScore™ på 89/100 = Meget bra kvalitet.

Se alle Canon Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 90 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 2 av 2 Vis tester: på Norge | på andre språk (26)

Brukeranmeldelse (lefdal.com)

Brukervennlig og godt HD-kamera

 

Her er det mye avansert teknologi som gir gode opptak. Justerer automatisk etter lysforhold og aktivitet. God bildestabilisator. Men også mulig å sette alle innstillinger manuelt.

Mar 2014

Brukeranmeldelse (lefdal.com)

Canon annmeldelse

 

Hei! Jeg vil gjerne si at produktet filmer utmerket og filmer fantastisk i lav lysstyrke.Den fanger også lyset på en veldig god måte som skaper et fantastisk øyeblikk i bildet.Den har også veldig mrsomme egenskaper innenfor redigering. Men det har seg...

Feb 2013

Prissammenligning for Canon Legria / IVIS / Vixia HF M56

  Lager     Pris

OBS: Vennligst kontroller pris- og produktinformasjon med forhandleren.