Sony FDR-AX100

alaTest har samlet og analysert 497 anmeldelser av Sony FDR-AX100. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.3/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

brukbarhet, bildekvalitet, portabilitet, pris, størrelse

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir Sony FDR-AX100 tildelt en total alaScore™ på 91/100 = Utmerket kvalitet.

Se alle Sony Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 497 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (272)

Ekspertanmeldelse av : Geir Gråbein Nordby (lydogbilde.no)

Sony FDR-AX100E

 

Markedets første seriøse, rendyrkede videokamera med 4K Ultra HD-oppløsning til under 20.000 kroner er gnistrende i nesten alle sammenhenger.

De skarpeste bildene vi har sett fra et konsumentkamera! 4K-oppløsning gir knivskarpe bilder, med flott kontrast mellom skygger og høylys, og spektakulære farger. Brukervennligheten er upåklagelig, og kvalitetsfølelsen likeså

4K-oppløsning gir maksimalt 25 bilder i sekundet, som gir litt hakkete panoreringer. Rullende lukker synes som skjelvende bilder ved håndholdt filming med mye zoom. Bildestøy i veldig mørke omgivelser

Sony FDR-XA100E understreker hvor fantastisk video kan bli i superoppløsning. Med et stort zoomobjektiv og ditto bildesensor fanger det mye lys, slik at det egner seg like godt inne som ute, dag som kveld.

Jun 2014

Prissammenligning for Sony FDR-AX100

Ingen priser funnet for dette produktet.