Garmin VIRB Elite

alaTest har samlet og analysert 812 anmeldelser av Garmin VIRB Elite. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 3.9/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

brukbarhet, portabilitet, pris, batteri, konstruksjon

farge

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir Garmin VIRB Elite tildelt en total alaScore™ på 91/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 812 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 2 av 2 Vis tester: på Norge | på andre språk (67)

Ekspertanmeldelse av : Geir Gråbein Nordby (lydogbilde.no)

Garmin Virb Elite

 

Testens beste bildekvalitet står Garmin for. Kameraet har interessante funksjoner som GPS, hjerteaktivitet og automatisk opptak når man står på ski.

Dette er den beste bildekvaliteten vi har sett fra et actionkamera. GPS-funksjon gir blant annet automatisk stopp og start av opptak i slalåmbakken. Trådløs pulsmåler og termometer kan også kobles til

Festet er høyere enn hos de andre kameraene, og gjør Garmin Virb topptungt på hjelmen. Det filmer kun med amerikansk bildestandard (30-60fps), og lyden er elendig

Vi registrerer for øvrig at lydkvaliteten er elendig, nesten fri for overtoner. Det mangler masse luft, stemmer låter mumlende. En kabel kan kjøpes for å koble til ekstern mikrofon.

Feb 2014

Ekspertanmeldelse av (digital-foto.no)

Test av Garmin VIRB Elite

 

Smart lite actionkamera fra Garmin med wi-fi og gps tar opp video og bilder på farten. Kameraet er robust, men hvordan er det med bildekvaliteten?

Utstyrsguiden er eksklusivt for abonnenter på bladet Digital Foto.

Apr 2014

Prissammenligning for Garmin VIRB Elite

  Lager     Pris

OBS: Vennligst kontroller pris- og produktinformasjon med forhandleren.