GoPro Hero3+ Black (2013)

alaTest har samlet og analysert 3712 anmeldelser av GoPro Hero3+ Black (2013). Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.3/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

brukbarhet, pris, bildekvalitet, portabilitet, batteri

minne, søkere, zoom

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir GoPro Hero3+ Black (2013) tildelt en total alaScore™ på 93/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 3712 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 7 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 7 av 7 Vis tester: på Norge | på andre språk (133)

Ekspertanmeldelse av : Geir Gråbein Nordby (lydogbilde.no)

GoPro Hero3+ Black Edition

 

Verdens mest populære action-videokamera gir flott bildekvalitet i et superkompakt format, kombinert med en rekke utstyrsmuligheter.

Det mest kompakte actionkameraet på markedet kan virkelig festes til hva som helst. Bildekvaliteten er meget god, og det er nesten ingen grenser for hva slags utstyr som er tilgjengelig

Universalt skrufeste følger ikke med, og kameraet må være i undervannshuset for å festes til ulike ting, med mindre du er fan av teip og strips. Batteritiden er ikke imponerende

GoPro er ikke perfekt, men totalt sett det beste kompromisset. Spesielt når man legger sammen bildekvaliteten med størrelsen og tilgjengelig tilbehør.

Feb 2014

Ekspertanmeldelse av (digital-foto.no)

Test av GOPRO, HERO3+ Black Edition

 

Det eksklusive GoPro-kameraet med wi-fi gir en ny vinkel på foto- og videoopptak. Bildekvaliteten er flott, men huset tar store deler av lydopptakene.

Utstyrsguiden er eksklusivt for abonnenter på bladet Digital Foto.

Jun 2014

Brukeranmeldelse (lefdal.com)

Fantastisk Kamera

 

Ypperlig kamera for å ta vare på hverdagsopplevelser man vanligvis ikke får med på film. Dette kameraet er såpass lettvindt å ta med seg rundt, at det faktisk blir brukt. Min erfaring er at mine andre videokamera ofte ikke blir brukt da de krever...

Apr 2014

Brukeranmeldelse (lefdal.com)

Go Pro oppskrytt?

 

Jeg er jo for såvidt fornøyd med utstyret, men det er for dårlig at man ikke kan lever med en bruksanvisning på et nordisk språk! Det tar jo noe lenger tid å sette seg inn i bruk av kamera på engelsk.

Mar 2014

Brukeranmeldelse (lefdal.com)

Perfekt actionkamera

 

Dette er et perfekt actionkamera med utallige muligheter.

Mar 2014

Brukeranmeldelse (lefdal.com)

GoPro Hero3+ Black Edition

 

Fantastisk actionkamera med et stort spekter av mulige oppløsninger for bilde og video. Meget god kvalitet på bildet, selv under dårlige lysforhold. Det finnes også et meget stort utvalg med tilbehør for å feste kameraet på alle tenkelige plasser.

Feb 2014

Brukeranmeldelse (lefdal.com)

Den fantastiske Go Pro Hero 3+

 

Go pro Hero 3+ er det beste actioncameraet jeg har vært borti. Det er en veldig bra kvalitet på kameraet, og det er lett i vekt. Skruene er inne i kamerahuset og da har de ikke så lett for å falle ut. Dette er et kjempegodt valg!

Des 2013