JVC Adixxion GC-XA2

alaTest har samlet og analysert 131 anmeldelser av JVC Adixxion GC-XA2. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.0/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

brukbarhet, bildekvalitet, størrelse, konstruksjon, pris

batteri, zoom

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir JVC Adixxion GC-XA2 tildelt en total alaScore™ på 91/100 = Utmerket kvalitet.

Se alle JVC Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 131 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (18)

Ekspertanmeldelse av : Geir Gråbein Nordby (lydogbilde.no)

JVC Adixxion GC-XA2

 

JVC-kameraet gir gode, skarpe bilder og trenger ikke ekstra undervannshus for å kunne ta små dukkerter med. Det tåler også en god støyt.

JVC-kameraet tar meget skarpe bilder, spesielt i utendørs omgivelser. En god bildestabilisator gir roligere bilder, og til tross for sitt lille format har det fått plass til en LCD-søker

I svakt innendørs lys blir bildene i overkant mørke. Lyden er dessuten ganske tynn

JVC er imidlertid ikke spesielt godt i innendørs belysning, det blir for mørkt. Det samme når det er store kontraster mellom lys og skygge i utsnittet. Lydkvaliteten er også meget slanke saker.

Feb 2014