Panasonic SDR-SW20 / SW20E

alaTest har samlet og analysert 201 anmeldelser av Panasonic SDR-SW20 / SW20E. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 3.5/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

brukbarhet, portabilitet, størrelse, pris, konstruksjon

bildekvalitet, batteri

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir Panasonic SDR-SW20 / SW20E tildelt en total alaScore™ på 84/100 = Meget bra kvalitet.

Se alle Panasonic Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 201 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (100)

Ekspertanmeldelse av (digital-foto.no)

Panasonic SDR-SW20

 

Skal du på ferie til en tropeøy med korallrev, bør du kanskje overveie dette lille, robuste og vanntette videokameraet fra Panasonic. Det er artik å leke med, men desverre er ikke bildekvaliteten så veldig god.

Nyheten fra Panasonic er svært kompakt og veier rett under 250 gram, så det kan sendes som brev for bare 23 kroner. Det vil man jo vanligvis ikke gjøre, men det lille SW20 kan faktisk holde til det, for det er så robust at det f.eks. tåler å bli...

Aug 2008