Canon Legria/Vixia HF G10

alaTest har samlet og analysert 611 anmeldelser av Canon Legria/Vixia HF G10. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.4/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

brukbarhet, bildekvalitet, portabilitet, pris, design

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir Canon Legria/Vixia HF G10 tildelt en total alaScore™ på 89/100 = Meget bra kvalitet.

Se alle Canon Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 611 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (64)

Ekspertanmeldelse av (digital-foto.no)

Canon LEGRIA HF G10

 

Dette solide Full HD-videokameraet SORTERER UNDER CANONS PROFESJONELLE MODELLER. Her er det mye leketøy for en kreativ sjel, men det er også kvaliteter nok til å tiltrekke seg seriøse videoentusiaster.

Det første som slår en når man får Canon LEGRIA HF G10 i hånden, er den solide kvaliteten. Følelsen går igjen på zoomknappen og objektivringen, der man kan justere fokus manuelt. Det er ganske få knapper og de som finnes, er velvalgte. Ved skjermen er...

Jun 2011

Prissammenligning for Canon Legria/Vixia HF G10

  Lager     Pris

OBS: Vennligst kontroller pris- og produktinformasjon med forhandleren.