FAQ

Spørsmål og svar

Tester alaTest noen produkter selv?

Nei, vi tester ingen produkter selv. Vi overlater testingen til eksperter verden over som representerer troverdige kilder.

Jeg skulle gjerne lese hele produkttesten. Kan alaTest hjelpe meg?

Vi viser et sammendrag av produkttestene på vår webside. Om du vil lese en hel produkttest, kan du klikke på linken for å lese hele testen hos den opprinnelige kilden. Enkelte tester kan kun leses mot en avgift. alaTest har ingen økonomisk interesse og mottar ikke kompensasjon for at du leser og evt. betaler for en hel test. Derimot oppfordrer vi til lesning av tester hos testkilder når du finner et interessant produkt.

Selger alaTest produkttester?

Nei, vår tjeneste og all informasjon på våre websider er gratis.

Hvilke produkter finnes i alaTest sin database?

Vi har nylig lansert vår tjeneste og har fokusert på et antall spesifikke kategorier. Vi arbeider kontinuerlig med å legge til ytterlige produkter, tester og kategorier.

Jeg er interessert i en produkttest som ikke finnes i alaTest sin database. Hva gjør jeg?

Vår database oppdateres kontinuerlig med de siste testene. Om du søker etter en spesifikk test uten å finne den, gi oss gjerne beskjed ved å gi oss et testtips her.

Jeg har oppdaget feilaktig produktinformasjon og/eller link. Kan jeg rapportere mine kommentarer?

Absolutt! Selv om alaTest strever etter å vise korrekt informasjon, kan tekniske eller menneskelige feil forekomme. Vi strever etter å stadig forbedre vår service og er takknemmelige for alle kommentarer vi får tilbake. Og vi ber samtidig om unnskyldning for eventuelle feil.
Vennligst kontakt oss så skal vi gjøre vårt beste for å korrigere feilen!

Kan jeg anbefale alaTest til en venn direkte fra websidene?

Ja, klikk bare på ”Tips om siden” der kan du velge å sende siden til din egen eller dine venners e-post adresse. Vi lagrer ikke på denne informasjonen.
 

Kommer alaTest til å videreformidle min kontaktinformasjon til tredje part?

Nei, all kontaktinformasjon i vår database er beskyttet. Informasjonen brukes kun for interne behov og er ikke tilgjengelig for tredje part. For ytterlig informasjon henviser vi deg til våre vilkår.

Selger alaTest noen produkter?

Nei, vi er verken en forhandler eller en ren prissammenligningsside og dermed selger vi heller ingen produkter. Vårt mål er å hjelpe deg med kjøpsbeslutningen gjennom å sammenligne informasjon om produktkvalitet og produkttester. Som en service samler og kobler vi sammen produktdetaljer og priser ved hjelp av våre partnere.

Er prisene hos alaTest aktuelle?

Vi strever etter og har som mål og ha aktuell prisinformasjon i vår database og denne oppdateres daglig. Men du bør uansett Kontrollere priser, leveringstid og fraktkostnader direkte hos forhandleren.

Inkluderer alaTest sine priser fraktkostnader?

Hver webside i vårt nettverk av prissammenligninger har ulike regler angående fraktkostnader. Vi henviser derfor til websidene til våre partnere og deres forhandlere for mer informasjon rundt frakt og fraktkostnader.

Jeg trenger å reklamere på et produkt. Kan alaTest hjelpe meg?

Ettersom vi ikke selger noen produkter kan vi heller ikke hjelpe deg med reklamasjoner. Vi ber deg kontakte forhandleren som solgte deg produktet direkte.

Jeg ønsker og abonnere på alaTest sitt nyhetsbrev. Må jeg registrere meg som medlem?

Nei, du kan velge og kun abonnere på nyhetsbrevet uten att du må være medlem. Medlemmer får automatisk vårt nyhetsbrev.