22 020 603
Anmeldelser
214 743
Produkter
med alaScore
232
Produkt
kategorier
105
Kaffekopper drukket
på kontoret i dag

Hva er alaTest?

alaTest hjelper konsumenter med kjøpebeslutninger gjennom objektiv informasjon om produktkvalitet. Vi er en uavhengig testsøkemotor som forenkler beslutninger for konsumenter i valgsituasjoner.

alaTest hjelper deg som konsument gjennom:
  • Gratis tilgang til sammenlignbar informasjon fra profesjonelle testkilder.
  • Forenkler mangfoldet av produkttester som finnes tilgjengelig på Internett og i magasiner. Det gjør vi gjennom å standardisere og sammenligne karakterer fra ulike kilder.
  • Forenkler dine kjøpsbeslutninger på en lett og oversiktlig måte ved å vise produkters fordeler og ulemper. Du kan lese profesjonelle tester, tekniske spesifikasjoner og se den laveste prisen som er tilgjengelig.

Gratis

Alt er gratis!

Bruk av alaTest vil ikke koste deg en krone.

Honest

alaTest har ingen eierandel i produktene anmeldt på nettsiden vår - slik at du alltid kan stole på oss som en uavhengig og upartisk part.

Enkelt

Vi gjør alt det harde arbeidet for deg, samle anmeldelser, få frem den viktige informationen og gjøre det enkelt å sammenligne produkter.Hvorfor alaTest?

alaTest er en kostnadsfri og uavhengig søkemotor for produktkvalitet. Tjenesten er for forbrukere som leter etter enkle og troverdige kjøpsråd.

Dagens utbrudd av produkter gjør at vi stilles innenfor flere og flere valgmuligheter. Hvilke produkt, hvilket varemerke, hvilket opplag og til hvilken pris er ofte vanskelige spørsmål og besvare. Vi hjelper deg gjennom å sammenligne relevant informasjon om produktkvalitet. alaTest utfører ingen tester selv, men vi har lagd en av verdens største databaser med profesjonelle tester. Databasen oppdateres kontinuerlig med nye tester og nye produkter. Disse matches med tekniske spesifikasjoner og aktuelle priser fra våre partneres prissammenligningssider på nettet. Ideen er å hjelpe deg på et enkelt, effektivt og på en troverdig måte. Så hvorfor ikke alaTest?


Hva er alaScore?

Learn more about alaScoreDet finnes tusentals produkttester tilgjengelig på Internett og i magasiner. Samme produkt får ulike karakterer i ulike tester og kilder. Testkriterier og karakterskala varierer noe som gjør sammenligning av tester vanskelig. Vi har forenklet dette ved å angi en karakter, såkalt alaScore™.

alaScore™ er en kalkulasjon som sammenligninger ulike kvalitetsskalaer fra pålitelige kilder. Med alaScore™ standarisereres alle testkarakterer for å vise et mer relevant resultat.


Hvem står bak alaTest?

alaTest er en webtjeneste som er laget av International Consumer Services Sweden AB. Vi er et selvstendig foretak som eies av de 2 gründerne, Arie Struik og Peter Björk, samt private investorer. Vårt kontor er plassert i Stockholm og totalt representerer vårt internasjonale team flere europeiske markeder, USA, Syd-Amerika og Asia.
Visse deler av vår tjeneste funger ikke helt perfekt enda, og vi håper dette er til å leve med inntil videre. Vi håper dere får nytte av deres besøk hos oss.Forretningsløsninger

Kunder på verdensbasis nyter i dag økt salg, høyere konvertering og bedre tilbakemelding fra kunder med tjenester levert av alaTest. Tjenestene er fleksible, skalerbare og enkle å implementere på dine sider. alaTest løsninger gir detaljister, merkevare produsenter og forbrukere innsikt med produktkvalitet fra brukere og eksperter verden over Klikk her for å finne ut mer om alaTest sine B2B løsninger.